twitter facebook

WORKSHOPS & LIVESTREAMS IN AMSTERDAM

WORKSHOPS
Vanaf 2019 organiseert Exit een reeks workshops in het centrum van Amsterdam. De workshop worden gepresenteerd in de Engelse taal (met Nederlandstalige uitleg). Deelname zowel door aanwezigheid als via internet is gratis voor leden van Exit International en voor abonnees van het Peaceful Pill eHandbook (PPeH) in alle taaledities, dus ook Handboek De Vredige Pil.

LIVE STREAMING
De workshops worden live gestreamd via internet voor degenen die niet in Amsterdam aanwezig kunnen zijn. De livestreams worden opgenomen, de opnames zijn gratis beschikbaar voor leden van Exit International en/of lezers van alle PPeH-abonnees (waaronder Handboek De Vredige Pil), zodat deze ook later of nogmaals kunnen worden bekeken.

GASTSPREKERS
In de loop van het jaar zijn er tijdens de workshops gastsprekers. Houd de berichten bij voor meer informatie.

ONDERWERPEN
De workshops gaan over de inhoud van het Peaceful Pill-eHandbook, waarbij elke bijeenkomst een andere focus heeft. De bijeenkomst in april concentreert zich op het Nederlandse Zelfdodingspoeder, de Koreaanse methode en de ontwikkelingen en plannen rond de Sarco.

DETAILS WORKSHOPS
Zaterdag 6 april 2019
Zaterdag 6 juli 2019
Zaterdag 5 oktober 2019.

Alle workshops zijn van 14:00 tot 17:00  uur CET (Centraal-Europese tijd) in het OBA-Congres in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.
Er wordt koffie en thee geserveerd.